Физички вежби и бодибилдинг

Изведете ги вашите тренинзи до совршенство и добијте повеќе резултати за помалку време.

совети за додатоци

Што има ново за додатоците

Останете на врвот на она што е најдобро во додатоците, нашите професионалци го избраа најдоброто за да ве одржуваат во тек и добро информирани за да можете да напредувате и да го користите најдоброто на пазарот!


совети за исхрана e emaciation

Вести за диета и слабеење

Не треба да страдате за да ги постигнете своите цели, со правилно читање на оваа тема, ќе ги достигнете вашите резултати, нашите професионалци ја напишаа оваа содржина со голема наклонетост за вас...


Совети за физички вежби

Вести Бодибилдинг и физички вежби

Напредете со вашите резултати, ние ја избираме најдобрата физичка вежба за вас, било да е тоа хипертрофија или сечење, вашата цел полесно ќе ја достигнете по овие совети…

ДРУГИ КАТЕГОРИИ...

Зошто да студирате овде?

Подобрете го вашиот тренинг и конзистентност

Учењето и преземањето акција во вистинската доза ќе ви помогнат да ги постигнете вашите цели.

рамнотежа и развој

Резултатот во телото започнува во умот, нашите написи беа развиени од професионалци.

ги надминуваат границите

Рутината може да биде заморна, знаеме и ви ги пренесуваме најдобрите ресурси за да имате дополнителна помош.

Кој пишува…

Нашите професионалци

Нутриционист Рио де Жанеиро

Нутриционист
д-р Лис Ленци

Нутриционист Рио де Жанеиро

Нутриционист
д-р Лариса Шарф