Kërce tek përmbajtja kryesore
Koha e leximit: 2 minuta

Ushtrime fizike dhe Bodybuilding

Kryeni stërvitjet tuaja në mënyrë perfekte dhe merrni më shumë rezultate në më pak kohë.

këshilla rreth shtesa

Çfarë ka të re në lidhje me suplementet

Qëndroni në krye të asaj që është më e mira në suplemente, profesionistët tanë kanë zgjedhur më të mirën për t'ju mbajtur të përditësuar dhe të informuar mirë në mënyrë që të mund të shkëlqeni dhe të përdorni më të mirën në treg!


këshilla rreth dietë e dobësim

Lajme mbi dietën dhe humbjen e peshës

Ju nuk keni nevojë të vuani për të arritur qëllimet tuaja, me sasinë e duhur të leximit rreth temës, do të arrini rezultatet tuaja, profesionistët tanë e shkruajtën këtë përmbajtje me shumë dashuri për ju...


Këshilla për ushtrimet fizike

Lajme Bodybuilding dhe ushtrime fizike

Përparoni me rezultatet tuaja, ne zgjedhim ushtrimin fizik më të mirë për ju, qoftë ai hipertrofi ose shkurtim, qëllimin tuaj do ta arrini më lehtë pas këtyre këshillave…

KATEGORITË TJERA...

Pse studioni këtu?

Përmirësoni stërvitjen dhe qëndrueshmërinë tuaj

Të mësuarit dhe ndërmarrja e veprimeve në dozën e duhur do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja.

ekuilibri dhe zhvillimi

Rezultati në trup fillon në mendje, artikujt tanë janë zhvilluar nga profesionistë.

tejkalojnë kufijtë

Rutina mund të jetë e lodhshme, ne e dimë dhe kalojmë burimet më të mira që ju të keni ndihmë shtesë.

Kush shkruan…

Profesionistët tanë

Nutricionist Rio de Zhaneiro

mjek diete
Dr.Lis Lenzi

Nutricionist Rio de Zhaneiro

mjek diete
Dr. Larisa Scharf