Skip to eusi
Kumaha ningkatkeun énergi pikeun ngalatih

Kumaha carana ningkatkeun énergi salami dinten saatos COVID

Waktu maca: 7 menit

ningkatkeun énergi dina dinten saatos COVID mangrupikeun kahayang seueur jalma, anu hoyong aktip dina rutinitasna, ogé langkung daék ngalaksanakeun latihan fisik.

Janten, teu aya anu langkung saé tibatan ngartos kumaha anjeun tiasa ngalakukeun pikeun ngajaga diri anjeun langkung daék sareng kumaha carana ningkatkeun énergi positip salila poé anjeun.

Hoyong terang kumaha ngalakukeun ieu ngaliwatan dahareun? Pastikeun nuturkeun téks ieu nepi ka ahir. Kadieu!

ningkatkeun énergi

Naékkeun tanaga Éta hal anu penting pikeun jalma anu hoyong gaduh dinten anu langkung aktif sareng produktif, tapi langkung-langkung pikeun anu hoyong latihan dina cara anu leres sareng inténsitas anu leres.

Kurangna disposisi sapopoe tiasa mangaruhan kana prakték kagiatan fisik, naha éta lumpat, jalan-jalan atanapi malah latihan tina latihan beurat.

deui kumaha carana ningkatkeun énergi awak pikeun ngamimitian ngabalikeun masalah ieu sareng gaduh langkung tanaga dina awak anjeun sapopoe? Dina topik salajengna anjeun bakal terang naon anu anjeun kedah laksanakeun.

Naon ngaronjatkeun énergi vital
Naon ngaronjatkeun énergi vital

Kumaha carana ningkatkeun tanaga awak salila poé

Kéngingkeun kumaha carana ningkatkeun tanaga salila poé Aya sababaraha téknik anu mujarab, tapi éta langkung saé pikeun ngahiji.

Dina raraga ngajamin dinten anu langkung aktif, kalayan disposisi anu langkung ageung sareng prakték latihan anu cekap pikeun ngahontal tujuan anu dipikahoyong, boh dina leungitna beurat ou gain massa otot tingali kahandap naon ngaronjatkeun énergi vital .

tuangeun

Kadaharan mangrupikeun faktor anu penting pisan pikeun anu hoyong ningkatkeun énergi salila poé sanggeus covid.

Seueur jalma henteu ningali hubungan antara gizi anu hadé sareng disposisi anu langkung ageung, anu mangrupikeun kasalahan anu ageung.

Upami anjeun henteu nengetan ieu, terang yén éta waktuna pikeun ngamimitian mikirkeun deui topik sareng ngartos kumaha tuangeun anu saé tiasa gaduh pangaruh anu penting dina dinten anjeun.

Studi parantos nunjukkeun yén jalma anu tuang sateuacan latihan latihan kakuatan langkung saé tibatan anu ngalatih tanpa tuang anu leres.

Kacapean sumping langkung gancang dina jalma anu tuang kirang sareng kasusah pikeun ngalaksanakeun sagala latihan langkung ageung, anu bakal mangaruhan kinerja sareng hasil anu saé.

MACA >>>  Protéin Kedelai: kami ngungkabkeun mitos sareng bebeneran anjeun!

Éta henteu ngan ukur pikeun latihan fisik, tapi pikeun kagiatan naon waé sapopoe, sapertos damel, diajar, sareng anu sanésna.

Ku alatan éta, tip sok ngajaga diet diatur jeung well-rencanana, dina waktu husus sarta consuming kadaharan anu langkung séhat sareng langkung bergizi.

Tip nyaéta pikeun milih jalma anu karbohidrat kompléks, sabab ngaleupaskeun énergi laun-laun sapopoe, ogé mineral sareng vitamin supados sadaya fungsi awak dilaksanakeun kalayan leres.

Latihan

Latihan kagiatan fisik mangrupikeun cara anu saé pikeun ningkatkeun énergi sareng ngirangan kacapean, anu tiasa janten akibat tina gaya hirup sedentary.

Latihan rutin greatly ngaronjatkeun disposition anjeun, sarta pangalusna sadaya, teu perlu latihan kompléks atawa inténsitas tinggi, leumpang basajan sanggup bringing perbaikan.

Anu kajantenan nyaéta ngalaksanakeun kagiatan fisik ngamungkinkeun sirkulasi getih dina awak ningkat, sahingga ningkatkeun kamampuan ngangkut oksigén ka sadaya bagian, khususna kana uteuk.

Kalayan ieu, anjeun ogé tiasa gaduh paningkatan dina wanda sareng sababaraha kauntungan sanés anu bakal nyababkeun langkung énergi sareng disposition.

asupan cairan

Asupan cairan ogé mangrupa faktor penting pikeun ningkatkeun énergi beurang, salaku déhidrasi Éta sanggup ngarobih organisme sacara gembleng, kalebet fungsi otak sareng tingkat énergi.

Ku alatan éta, pikeun nyegah ieu kajadian, tip téh salawasna tetep caian kalayan konsumsi rata-rata antara 2 jeung 3 liter cai sapopoé.

Upami anjeun kabiasaan nginum cai ngan ukur nalika anjeun haus, terang yén anjeun kedah ngarobih éta dina kahirupan anjeun sareng mimitian nginum jumlah cairan anu langkung ageung unggal dinten.

Ayeuna, anjeun tiasa mendakan aplikasi khusus anu ngantep anjeun émut nginum cai dina waktos anu pas, atanapi cairan anu langkung alami, sapertos jus anu teu amis sareng cai rasa, upami anjeun henteu resep cai biasa.

Pangan pikeun ningkatkeun énergi sareng disposisi

Aya seueur pangan pikeun ngaronjatkeun énergi jeung disposition nu mantuan pikeun ngaronjatkeun énergi jeung disposition, jadi hal anu penting pikeun leuwih jéntré ngeunaan eta kaasup kana Anjeun dahareun rutin sapopoe.

Salawasna milih anu paling pas dina diet anjeun tanpa résiko nambahan beurat teu dihoyongkeun.

Di handap ieu daptar pangan utama pikeun dahar. ningkatkeun énergi sarta poé-ka poé disposition na rumus pikeun ngaronjatkeun énergi jeung disposition:

  • Açaí (upami anjeun milih tuang krim, sok resep anu teu aya gula)
  • Siki minyak sapertos kastanye sareng almond
  • Kadaharan anu utuh, sapertos roti, oatmeal, sangu sareng ubi jalar, nu ngaleupaskeun énergi leuwih laun ka awak salila poé
  • endog
  • Coklat Pait
  • Peruvian Maca
  • bubuk guarana
  • Téh héjo
  • Cau
Kumaha ningkatkeun énergi pikeun ngalatih
Kumaha ningkatkeun énergi pikeun ngalatih

Kumaha carana ningkatkeun énergi pikeun digawé

Jalma anu hayang boga leuwih énergi pikeun digawé kaluar boga sababaraha pilihan pikeun ningkatkeun hasil sahingga ngahontal tujuan anu dipikahoyong kumaha carana ningkatkeun énergi pikeun workout.

MACA >>>  Bacopa Monnieri - Ayeuna Pangan (90 Kapsul - 450 mg)

Konsumsi karbohidrat kompléks sateuacan latihan beurat mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nyayogikeun énergi anu terus-terusan nalika ngalaksanakeun kagiatan fisik.

Nanging, alternatif anu langkung saé nyaéta suplemén thermogenic, nu mawa leuwih énergi jeung disposition ka jalma anu hayang ngaoptimalkeun kinerja salila latihan.

Suplemén thermogenik

Suplemén Thermogenic nyaéta suplemén anu ngabantosan anjeun ngaduruk langkung seueur gendut, ngagancangkeun métabolisme sahingga mantuan dina emaciation langkung-langkung kumaha carana ngaronjatkeun énergi pikeun ngalatih.

Ieu ngandung harti yén jalma anu ngonsumsi éta ngagaduhan karep anu langkung ageung pikeun ngalaksanakeun latihan sareng langkung seueur tanaga pikeun ngalaksanakeun langkung saé.

Kiwari, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun manggihan tipena béda suplemén dina pasaran pikeun tujuan ieu, kayaning Lipo 6 Hideung, Hideung Mamba, antara séjén, sadayana dumasar kana pangalusna tina segi kualitas.

Anjeun bakal perhatikeun saatos anjeun ngamimitian nyandak produk ieu kumaha éta nyayogikeun énergi anu langkung ageung pikeun latihan sapopoé.

Kumaha ningkatkeun énergi pikeun ngalatih

Salian konsumsi thermogenics, pilihan séjén pikeun maranéhanana anu rék ningkatkeun énergi sareng disposisi ngalatih nyaéta ngonsumsi suplemén sateuacan latihan.

Ieu kasus nyiptakeun jeung béta-alanin.

suplement pre workout

O suplemén tina béta-alanine mangrupakeun salah sahiji pilihan pangalusna pikeun suplement pikeun ngaronjatkeun énergi jeung disposition sareng ngalaksanakeun kagiatan fisik.

asam amino ieu mantuan pikeun ngaronjatkeun kinerja fisik dina praktekna latihan anu inténsitas tinggi, postponing kacapean sarta ogé ngurangan résiko tatu otot mungkin.

ujung kadua suplemén pikeun ngaronjatkeun énergi jeung daya tahan nu bakal nyieun béda badag pikeun anjeun gaduh leuwih énergi nalika latihan nyaéta creatine, nu mantuan pikeun ngahasilkeun leuwih ATP, utamana sasayogian tanaga pikeun otot.

Sumber énergi jenis ieu ngamungkinkeun otot pikeun ngalakukeun latihan fisik anu inténsitas tinggi sareng durasina pondok, sapertos dina kasus latihan beurat sareng latihan beurat. vitamin pikeun ngaronjatkeun énergi jeung disposition.

3 kabiasaan pikeun ngaronjatkeun énergi jeung disposition

Sababaraha kabiasaan ngabantosan ningkatkeun énergi sareng kabiasaan sapopoé, anu sadayana gampang pisan dilaksanakeun, sapertos:

  • Ngabogaan diet saimbang sareng séhat: éta bakal ngabantosan nguatkeun kekebalan sareng nyayogikeun énergi sareng disposisi anu langkung ageung sadinten, langkung-langkung upami anjeun milih katuangan alami sapertos sayuran, buah sareng sereal, nyéépkeun anu beunghar natrium sareng gula.
  • Hudang énjing: nalika anjeun hudang énjing-énjing, anjeun kéngingkeun suasana sareng langkung énergi sapopoe, khususna kusabab uteuk anjeun langkung gampang hudang sareng anjeun tiasa ngaraosan sadinten, boh kanggo damel, diajar atanapi latihan.
  • Sare awal penting: seueur jalma tungtungna henteu gaduh rutin bobo anu saé, bobo telat sareng hudang awal, anu ngajantenkeun aranjeunna capé sareng teu damang. Ku alatan éta, pilihan pangalusna sok nyoba bobo awal jeung meunang sahenteuna 8 jam sare sapoé.
MACA >>>  Diét Hypertrophy

Suplemén pikeun ningkatkeun énergi sareng disposition

O suplement pikeun ngaronjatkeun énergi jeung disposition Penting pikeun anjeun gaduh langkung wanda sareng énergi sapopoe, bahkan sateuacan latihan.

Thermogenics anu pangalusna pikeun tujuan ieu jeung handap anjeun bakal nyaho 3 nu alus teuing jeung kualitas luhur.

Mamba hideung

Ieu mangrupikeun salah sahiji produk suplemén anu paling mujarab pikeun anu hoyong langkung énergi, langkung fokus sareng konsentrasi anu langkung ageung unggal dinten. mamba hideung meuli.

Kusabab popularitasnya, biasana salah sahiji anu pang ditéang sanggeus pilihan dina pasaran kiwari, babarengan jeung Lipo 6 Hideung.

mamba hideung meuli
mamba hideung meuli

Lipo 6 hideung

tipe séjén tina suplement thermogenic nu ngaronjatkeun mood jeung énergi dina dasar poean, eta dumasar kana kafein tur bakal mantuan Anjeun pikeun ngalakukeun hadé, utamana lamun exercising lipo 6 hideung meuli.

lipo 6 hideung meuli
lipo 6 hideung meuli

viper hideung

Salian ti ampuh gajih burneratawa viper hideung mésér, Nu dumasar kana kafein jeung ephedra, mantuan mawa leuwih énergi pikeun awak.

Hal ieu kacida cocog pikeun dicokot saméméh latihan bodybuilding, mantuan pikeun ngaronjatkeun kinerja dina waktu latihan.

hideung viper meuli
hideung viper meuli

kacindekan

Sakumaha anjeun tingali, jumlah jalma anu anjeun pikahoyong ningkatkeun énergi salila poé sanggeus COVID badag, tapi lolobana maranéhna teu nyaho kumaha carana ngalakukeun eta.

Dina téks ieu, anjeun diajar saeutik ngeunaan kumaha carana nempatkeun ieu kana prakték ngaliwatan kabiasaan alus, kayaning exercising, dahar ogé sarta hydrate, salian ngagunakeun suplemén husus.

Naha anjeun resep artikel dinten ieu ngeunaan Kumaha ningkatkeun énergi dina dinten saatos covid?