Skip to eusi
Kumaha leungit gajih panangan

Kumaha leungit lemak localized sarta mangtaun otot dina waktos anu sareng

Waktu maca: 7 menit

Tanpa ragu, salah sahiji tujuan anu paling umum pikeun anu milari éstétika awak anu langkung saé nyaéta kaleungitan lemak lokal sareng ningkatkeun jumlah. massa otot hayu masihan tips leungit gajih leuwih gancang kanggo Anjeun .

Ku ngalakukeun ieu, éta sagemblengna mungkin pikeun acquire leuwih estetika, pikaresepeun tur pleasing kana awak panon.

Nanging, aya sababaraha faktor anu kedah dipertimbangkeun sareng tindakan anu kedah dilaksanakeun pikeun ngahontal tujuan ieu.

Dina tulisan ieu anjeun bakal terang naon anu kedah dilakukeun pikeun ngahontal tujuan éta.

Tips leungit gajih gancang

Sababaraha dangong penting pikeun ditempatkeun dina rutin jalma anu neangan leungit gajih awak, nyaéta:

  • Tetep dina deficit kalori hampang tapi ajeg
  • Tetep rutin workout anjeun sakumaha sengit sabisa
  • Kumpulkeun sahenteuna 2 jam kardio sapanjang minggu
  • Saeutik demi saeutik ngirangan asupan karbohidrat anjeun

Naon anu pangan pangalusna leungit gajih?

Kadé nunjukkeun yén teu aya kadaharan spésifik anu tiasa ngaduruk lemak.

Nya, éta rutin tuangeun sareng jumlah total kalori anu dikonsumsi anu bakal nyayogikeun, atanapi henteu, ngaduruk lemak.

Nanging, katuangan anu ngandung langkung karbohidrat tibatan protéin kedah dikonsumsi dina jumlah anu langkung alit.

Tetep émut ieu, fokus kana asupan katuangan anu ngagaduhan jumlah protéin anu langkung ageung bakal janten pilihan anu hadé pikeun anu hoyong leungit gajih, sapertos. naon pangan pangalusna leungit gajih salaku conto:

  • Hayam
  • endog
  • Daging beureum
  • Peixe
  • Protéin kécap

Kumaha leungit lemak lokal?

Lemak localized mangrupa salah sahiji anu pang hese ngaleungitkeun, sabab merlukeun adaptasi anyar tina awak dina hal kabiasaan jeung rutinitas kumaha leungit gajih lokal.

Kalayan kecap sanésna, cara anu pangsaéna pikeun ngaleungitkeun lemak lokal nyaéta langkung difokuskeun kana ningkatkeun rutin latihan, ningkatkeun sareng ngajaga a. dahareun diet nyukupan sarta tanpa pangan tinggi-kalori, sarta babarengan jeung éta, ngalakonan latihan cardiovascular rutin.

Kusabab, latihan cardiovascular boga kapasitas hébat pikeun ngaduruk lemak localized sarta ngawétkeun massa lean dina waktos anu sareng.

MACA >>>  Diét NASA: Naon éta? Kumaha jalanna? Naha anjeun ngirangan beurat? [Pilari sadayana di dieu!]

Latihan pikeun leungit gajih beuteung

Cara anu pangsaéna pikeun ngaleungitkeun gajih beuteung nyaéta ngagabungkeun rutin tuangeun defisit kalori, sareng latihan pikeun leungit gajih beuteung.

Jalma anu yakin yén ngalakukeun loba latihan beuteung bakal tiasa ngaktipkeun ngaduruk gajih di wewengkon ieu salah.

Nya, latihan anu pangsaéna pikeun ngaleungitkeun gajih beuteung nyaéta:

  • Luncat tali
  • Koror
  • Leumpang gancang
  • sapédah
  • Éliptik

Latihan gajih balik

Salah sahiji bagian awak anu paling hese pikeun ngaleungitkeun lemak nyaéta tonggong.

Nya, éta mangrupikeun bagian awak anu sacara alami ngumpulkeun seueur lemak, khususna pikeun jalma anu henteu ngagaduhan kabiasaan latihan aérobik.

Pikeun ngaleungitkeun gajih tina tonggong, éta pangalusna pikeun investasi beurat dina latihan cardiovascular, babarengan jeung ngaronjatkeun inténsitas latihan hipertropi kalayan latihan pikeun tonggong.

Reconciling latihan disebutkeun dina topik saméméhna, babarengan jeung latihan gajih deui:

  • Angkatna maot
  • Tarik kana Pulley
  • Rowing dina mesin

Dina raraga nguatkeun otot wewengkon sarta dina waktos anu sareng ulah sagging salila kaleungitan gajih.

latihan gajih leg

Saha waé anu hoyong leungit gajih dina sukuna kedah ngartos yén fokus anu paling penting nyaéta pikeun ningkatkeun jumlah massa otot, sabab ku cara ieu penampilan leg sacara alami bakal langkung saé.

Pangsaéna latihan gajih leg nyaéta:

Dasarna, latihan ditujukeun gain massa otot jeung kakuatan ngajalankeun ditéang jeung a diit kalawan deficit caloric, anjeun bakal bisa kalayan gampang ngaleungitkeun gajih dina suku anjeun tanpa aranjeunna jadi flaccid.

latihan gajih awak

Pikeun maranéhanana anu hayang leungit gajih awak sacara umum, nyaeta, sakabeh awak, éta pangalusna pikeun investasi di gaya latihan HIIT.

Nu diwangun ku ngajalankeun latihan cardiovascular dina inténsitas pangluhurna mungkin, pikeun salami mungkin nepi ka napas leungit.

Lajeng, hiji kudu ngurangan inténsitas tanpa interrupting latihan sarta datang deui kalawan gaya pinuh sakali napas geus pulih.

Os latihan pangalusna pikeun gajih awak salaku conto:

  • Nalika leumpang gancang, lumpat sagancangna dugi ka sesak napas
  • Lajeng neruskeun leumpang gancang, nyekel napas anjeun sarta ngulang prosés
  • Ngalakukeun ieu pikeun 20 nepi ka 30 menit

Ku cara kieu, awak bakal tiasa ngaduruk seueur gajih awak.

Latihan pikeun gajih beuteung

Individu anu husus hayang leungit latihan gajih beuteung, kudu investasi beurat dina cardiovascular jeung latihan sanyawa.

Cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ngalaksanakeun latihan anu dituju Hipertropi otot di gim jeung geura-giru sanggeus, difokuskeun ngajalankeun cardio.

Sakitar 30 menit dugi ka 1 jam kardio inténsitas sedeng saatos latihan anu ditujukeun pikeun hipertrofi bakal ngajamin kaleungitan gajih beuteung.

Kumaha leungit gajih panangan
Kumaha leungit gajih panangan

latihan gajih leungeun

Sapertos bagian awak anu sanés, pikeun ngaleungitkeun gajih panangan anjeun kedah difokuskeun kana rutin tuangeun kalori defisit, latihan gajih leungeun pikeun nyegah sagging, sareng ogé, latihan kardiovaskular.

MACA >>>  Kumaha ipis pinggel? Téhnik, tip sareng rahasia pikeun anjeun pikeun nalukkeun awak anu anjeun impenankeun!

Lemak panangan dianggap langkung gampang dileungitkeun, sabab daérah beuteung tungtungna langkung rentan pikeun ngumpulkeun gajih dina kalolobaan jalma.

Ku alatan éta, gajih panangan biasana salah sahiji anu munggaran dileungitkeun salila a emaciation.

Naon anu kudu dipigawé pikeun leungit gajih?

Ieu kudu aimed utamana di hypertrophy otot guna nyegah sagging sanggeus leungitna gajih.

Sareng ogé, tina segi latihan kardiovaskular, sareng kumaha latihan leungit gajih kudu dipigawé utamana ku modalitas HIIT, dimana fokus pikeun ngagancangkeun keteg jajantung ka maksimum.

Naha mungkin leungit gajih sareng mangtaun massa dina waktos anu sami?

Sumuhun, éta mungkin leungit gajih jeung meunang massa.

Sanajan kitu, ieu prosés nu biasana ngan bisa dipigawé ku beginners dina latihan beurat.

Nyaéta, jalma anu henteu ngagaduhan riwayat kagiatan fisik sareng anu ngagaduhan persentase gajih anu langkung luhur.

Dina kasus kawas, éta mungkin gain massa otot jeung leungit gajih dina waktos anu sareng.

Kumaha leungit gajih na mangtaun massa lean

Cara pangalusna pikeun ngalakukeun ieu téh ngaliwatan protokol dahareun husus, kalawan diet recomposition awak.

Dina hal ieu, individu ngalakukeun pangurangan bertahap dina asupan karbohidrat salami 2 dugi ka 4 bulan, sareng dina ahir prosésna tiasa ngajaga massa ramping sareng kaleungitan gajih.

Latihan

Paduli tujuan utama pikeun leungit gajih atawa meunang massa lean, latihan kudu salawasna difokuskeun hypertrophy, sabab ngawangun otot mangpaat pikeun saha.

Ku alatan éta, fokus kedah salawasna on hypertrophy.

diit

The diet jalma pilari ka leungit gajih na mangtaun massa otot dina waktos anu sareng, eta kudu dipigawé kalayan fokus kana recomposition awak.

Diet ieu dilakukeun salami 2 dugi ka 4 bulan.

Mimitian kalayan jumlah karbohidrat anu langkung ageung, sareng unggal minggu anu ngalangkungan, jumlah karbohidrat éta ngirangan.

Dina ahir période ieu, asupan karbohidrat anjeun bakal handap, kitu ogé persentase gajih anjeun.

Naha abdi teu tiasa leungit gajih beuteung?

Alesan utama pikeun henteu gaduh hasil anu saé dina ngaduruk lemak nyaéta ngalalaworakeun prosésna. Naha abdi teu tiasa leungit gajih beuteung? :

  • Teu cacah kalori poean anjeun
  • Ulah eureun dahar kadaharan olahan
  • teu miceun gula
  • Henteu nyandak kardio sacara serius
  • Henteu latihan dina inténsitas tinggi

Ieu mangrupikeun sababaraha faktor anu nyababkeun kaleungitan gajih awak henteu lumangsung dina cara anu leres.

MACA >>>  Tepung beuteung garing, naha leres tiasa dianggo?

Faktor anu nyegah anjeun kaleungitan gajih

Anu utama faktor anu nyegah anjeun leungit gajih nyaéta:

  • Henteu ngitung kalori dina tuangeun anu anjeun tuang
  • teu cukup nginum cai
  • Henteu ngalakukeun aérobik
  • Henteu bobo sahenteuna 6 jam sadinten

Sareng masalah hormonal sanésna sapertos:

  • parobahan tiroid
  • tingkat luhur tekenan

Sabaraha lami kanggo leungit 5 ​​kg gajih

Ieu mangrupikeun prosés anu tiasa bénten pisan. sabaraha lila waktu nu diperlukeun pikeun leungit 5 ​​kg gajih jalma ka jalma, sabab nu leuwih luhur persentase gajih awak batur, nu gede leungitna gajih awal.

Nanging, rata-rata anu aman pikeun dianggo nyaéta peryogi sahenteuna 1 sasih kanggo 5kg khususna lemak, sanés beurat total, pikeun leungit.

Naon ubar pangalusna pikeun leungit gajih?

Pangobatan anu tujuanana pikeun merangsang leungitna gajih nyaéta suppressants napsu naon ubar pangalusna pikeun leungit gajih.

Sabaraha deui kuat sarta potent, nu gede kamampuhan pikeun dipicuna leungitna gajih awak, sabab maksa jalma pikeun tetep dina deficit caloric.

Naon suplement leungitna gajih pangsaéna?

Os suplemén husus dikembangkeun pikeun mantuan dina prosés ngaduruk leungitna gajih, anu thermogenics naon suplement leungitna gajih pangalusna.

Ieu mangrupikeun produk anu ngajantenkeun awak ngaduruk langkung gajih tibatan normal, khususna nalika dianggo ku jalma anu parantos ngalaksanakeun kagiatan fisik rutin.

Lipo 6 hideung

Lipo 6 Hideung mangrupa suplemén thermogenic, nu sugan salah sahiji nu kawentar tur paling dipaké dina sakabéh sajarah.

Hal ieu dianggap ku loba alus teuing sabab mantuan pisan dina prosés ngaduruk gajih awak.

lipo 6 hideung meuli
lipo 6 hideung meuli

Mamba hideung

The Mamba Hideung nyaéta thermogenic a diimpor, pohara kuat sarta henteu dianjurkeun pikeun individu anu beginners di bodybuilding, atawa anu teu dipaké pikeun practicing kagiatan fisik biasa.

Éta pisan potent pikeun ngurangan napsu jeung ngajaga denyut jantung nepi salila latihan.

mamba hideung meuli
mamba hideung meuli

viper hideung

Black Viper ogé mangrupa thermogenic luar biasa, éta boga kombinasi bahan nu mantuan duanana dina ngaduruk gajih awak, inhibiting napsu jeung ngajaga. tanaga pikeun ngalakukeun kagiatan fisik anu beurat.

Pamakéna ngalaporkeun kauntungan anu hébat nalika ngagunakeun produk ieu pikeun ngaleungitkeun lemak lokal.

hideung viper meuli
hideung viper meuli

Dhea

DHEA mangrupikeun hormon anu, upami ditambah, sacara henteu langsung tiasa ngabantosan kasaimbangan hormonal awak, ningkatkeun énergi fisik sareng ogé ngirangan. kortisol, nu mangrupa salah sahiji hormon nu paling impairs leungitna gajih awak.

dhea mésér
dhea mésér