Skip to eusi
Silymarin Naon eta pikeun sarta Mangpaat

Silymarin | Naon eta pikeun sarta Mangpaat

Waktu maca: 4 menit

Silymarin Naon eta?

Dina milarian awak impian anjeun, salami latihan anjeun biasa ngagunakeun sanyawa anu nyayogikeun otot sareng kagancangan anu pikaresepeun. Tapi aranjeunna mindeng manggihan Pangaruh samping nu ngarugikeun awak anjeun. Sanajan kitu, Silymarin 150 mg mantuan pikeun merangan épék ieu.

Silymarin mangrupikeun ramuan antioksidan nu ngandung flavonoid nu ngahalangan karuksakan radikal bébas nu ngabalukarkeun sepuh. Ditunjukkeun pikeun ngubaran peradangan dina ati, peujit, burih, ogé borok, Sirosis, tatu sareng hépatitis.

Salaku tambahan, éta mangrupikeun ekstrak aktif tina ramuan kembang anu disebut Cardo Mariano atanapi Milk Cardo. Silymarin 150 mg mangrupikeun tutuwuhan Éropa ti kulawarga daisy. Eta nyadiakeun sababaraha mangpaat pikeun awak.

Mangpaat Silymarin

Silymarin 150mg dipaké ku praktisi kagiatan fisik anu ngagunakeun perlakuan hormonal, sabab mibanda kamampuhan pikeun ngajaga ati tina agresi disababkeun ku hormon.

Éta mangrupikeun ubar hépatoprotektif alami anu ngabantosan ngajaga ati tina jalma anu ngagunakeun stéroid atanapi jinis hormon anu sanés pikeun nyiptakeun. massa otot sarta ngamekarkeun awak dina kirang waktos.

Hanjakalna, dina milarian awak anu sampurna, seueur jalma nyerang organna nganggo hormon tanpa tindakan pencegahan.

O suplemén atawa tea tina ramuan ieu mawa loba mangpaat pikeun awak, kumaha oge, eta kudu dipake sparingly sabab boga sababaraha efek samping.

MACA >>>  Whey Protéin Pro ngempur - Labs Untung

Janten, pikeun jalma anu ngalaksanakeun kagiatan fisik, éta ngagaduhan peran pelindung anu hébat anu ngajagi ati tina tindakan anu timbul tina pamakean hormon, panyalahgunaan alkohol atanapi asupan kaleuleuwihan. gendut.

Silymarin kedah dianggo sateuacanna siklus atawa sanggeus siklus anabolik, dina hal ieu salaku péér (terapi pasca siklus), ku kituna ati ditangtayungan. Sakuduna teu dipaké salila siklus ku kituna teu leungit hasil pamakéan anabolik.

Salaku tambahan, Silymarin ngabantosan peujit sareng sistem pencernaan dina pengobatan panyakit ati, ngajaga ati, gangguan kandung kemih, sareng anu sanésna.

Éta ngalawan peradangan, ngirangan kadar koléstérol goréng dina getih, ngatur kadar gula getih, ngirangan gejala asma, sareng ngajaga ati tina akumulasi lemak.

Ku alatan éta, éta alus pikeun fungsi ati, mangpaat pikeun ngubaran diabetes tipe 2, nyegah maké kognitif na cimata tina sepuh, alus pikeun tulang, mantuan jeung perlakuan kanker sarta ninggalkeun pele cageur.

Dina kasus praktisi tina latihan beurat, éta ngajaga ati tina aggressions disababkeun ku pamakéan zat nu ngarugikeun organ.

Pikeun naon silymarin 150 mg?

Suplemén tiasa dianggo salaku tambahan dina pangobatan pikeun Sirosis, hépatitis kronis, panyakit ati anu aya hubunganana sareng konsumsi alkohol, sareng paparan ka racun lingkungan.

Praktisi aktivitas fisik ngagunakeun Silymarin ngajaga ati tina pamakéan stéroid jeung hormon séjén dicokot pikeun tujuan gain massa otot.

Silymarin ngaleungitkeun racun tina ati sareng gaduh pangaruh anti radang, ngajaga sél séhat tina sagala agresi anu disababkeun ku panggunaan stéroid anabolik. Ogé, éta strengthens sistim imun.

MACA >>>  Vitamin D3 10.000 IU | Naon eta pikeun jeung kauntungan

Kumaha nyandak

Aya bubuk, sirop atanapi kapsul anu sami. Cara ngagunakeun Silymarin 150 mg kanggo déwasa dina kapsul nyaéta nyandak hiji atanapi dua tablet tilu kali sadinten. Dua sendok sirop kudu dicokot tilu kali sapoé. Jeung bubuk, Anjeun kudu campur dua scoops dina cai jeung nyokot eta tilu kali sapoé.

Pikeun praktisi kagiatan fisik, panggunaan 400 mg per dinten, 200 mg saatos latihan, disarankeun. dahar beurang jeung 200 sanggeus dinner.

Pangaruh samping

Efek samping utama silymarin nyaéta: alergi kulit, sesah engapan, nyeri beuteung sareng diare.

Épék samping tiasa muncul sabab awak teu biasa gaduh zat ieu dina awak. Upami efek samping tetep, konsultasi ka dokter pikeun pituduh.

Kontraindikasi tina Silymarin 150 mg

Silymarin dikontraindikasi pikeun jalma anu ngagaduhan alergi kana komponén suplement. Awéwé hamil sareng asuhan kedah nyingkahan nyandak suplement.

Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng kami ginjal, naha anjeun ngagaduhan kaayaan jantung, darah tinggi, atanapi ngagaduhan jinis kanker, disarankeun pikeun ningali dokter sateuacan nyandak Silymarin.

Individu anu ngalakukeun siklusna kedah ati-ati henteu nyéépkeun alkohol atanapi tuangeun lemak.

Ku kituna, dipikanyaho yén Silymarin henteu leungit beurat. Sababaraha panilitian parantos dilakukeun sareng pabrik sareng leungitna beurat disababkeun ku ingesting zat.

Para kaleungitan gajih, eta disarankeun pikeun mibanda a dahareun cageur, latihan latihan fisik sarta néangan profésional anu bisa nyarankeun suplement nu meets kabutuhan Anjeun.

Dimana meuli silymarin kalawan harga pangalusna

Pamakéan pangobatan hormonal pikeun kamekaran otot henteu cocog pisan pikeun nyerang awak praktisi kagiatan fisik, tapi upami teu mungkin pikeun ngeureunkeun nyandak hormon ieu, anjeun kedah nganggo sanyawa anu tiasa ngajagi organ anjeun tina agresi sareng Silymarin. Peran pelindung na.

MACA >>>  Kumaha Ketogenic Diet Gawé

Gawéna salaku tameng pelindung supados alkohol, lemak atanapi stéroid anabolik henteu dirawat dina ati tapi ngaleungitkeun dina cikiih atanapi najis.

Salaku tambahan, Silymarin ngabantosan régenerasi alami organ, ngajantenkeun langkung gancang nyageurkeun tina tatu internalna.

Candak silymarin sakedik, éta bakal ngabantosan anjeun ngajagaan awak anjeun. Éta mangrupikeun suplement anu saé anu ngalaksanakeun peran pelindungna dina rasio biaya-manfaat anu saé.

Taroskeun ka dokter anjeun sateuacan ngalakukeun siklus naon waé sareng laksanakeun léngkah-léngkah anu dipikabutuh pikeun ngarugikeun awak sareng tetep séhat.

Silymarin bakal ngabantosan anjeun gaduh awak anu kuat, otot sareng séhat. Ieu ngajaga ati anjeun tina sagala aggressions disababkeun ku hormon atawa lianna suplemén. Éta mangrupikeun tameng pelindung anu bakal ngabantosan anjeun ngahontal physique impian anjeun.

Anggo Silymarin sateuacan siklus anjeun sareng optimalkeun latihan anjeun ku nyiptakeun otot anu kuat bari tetep séhat sareng disposisi sahingga, meunangkeun physique loba dipikahoyong nu stéroid anabolik bisa nyadiakeun Anjeun.

Janten, pikeun ngagaleuh silymarin 150 mg ayeuna angkat ka situs wéb toko Suplemén Vitamin.