Skip to eusi

Anabolik pikeun awéwé: Milarian anu mana anu paling seueur dianggo!

Waktu maca: 5 menit

Pamakéan tina anabolik masih mangrupa subyek pisan kontroversial di Brazil, utamana pikeun awéwé. Seueur jalma (lalaki sareng awéwé) nganggo tapi henteu ngaku, sareng anu sanésna sieun nyobian, sanaos terang éta tiasa ngagancangkeun hasilna.

Studi nunjukkeun yén awéwé anu ngagunakeun kontrol kalahiran gaduh waktos harder gaining massa ototsabab mibanda kaleuwihan progesteron (hormon bikang), nu mangrupakeun hormon jawab gendut dina awak, sahingga hésé pikeun hipertropi. Ku alatan éta, loba awéwé milih ngagunakeun stéroid anabolik nu boga téstostéron (hormon lalaki) dina komposisina, nyaéta pikeun ningkatkeun hasil. Tapi, aya kamungkinan kirang radikal, nu bisa mawa sagampil hasilna alus, tanpa épék nu téstostéron ngabalukarkeun.

Sapertos zat sintétik, stéroid anabolik nawiskeun sababaraha Pangaruh samping, Tapi nu bisa mitigated atawa dihindari ku nyieun pamakéan bener maranéhanana, sarta ku kituna, artikel ieu bakal ngabejaan Anjeun sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan mangpaat jeung réaksi nu pamakéan stéroid anabolik bisa ngabalukarkeun dina awak bikangna, paduli naha anjeun atlit profésional atanapi ngan ukur binaragawan sareng resep kana hipertrofi (kanaékan massa otot) pikeun ngaronjatkeun estetika Anjeun. Salaku tambahan, urang bakal ngobrol ngeunaan stéroid anabolik anu paling sering dianggo ku awéwé, ku kituna anjeun tiasa ngawangun sorangan siklus tina stéroid sareng kéngingkeun hasil anu nyugemakeun gancang sareng aman.

Hayu urang ngobrol langkung seueur ngeunaan poko di handap ieu sareng urang bakal disebatkeun anu mana stéroid anabolik anu paling seueur dianggo ku awéwé! Terus maca!


Mun anjeun kabetot dina subjek, sarta hayang leuwih jéntré ngeunaan cara ngagunakeun stéroid anabolik dina cara cageur, kami nyarankeun yén anjeun pariksa kaluar Giant urang Formula. Éta palajaran nyata ngeunaan siklus, stéroid anabolik anu langkung saé sareng cara ngagunakeunana anu henteu ngabahayakeun kaséhatan anjeun. Pencét di dieu upami anjeun hoyong terang langkung seueur!

MACA >>>  Stéroid anabolik anu paling sering dianggo: Tetep di luhur unggal-unggal na!

Anabolik pikeun Awéwé: Naon Resiko?

Stéroid anabolik nyaéta hormon alami atawa sintétik, sarta kaleuwihan hormon ieu bisa ngabalukarkeun kanaékan jerawat (blackheads jeung pimples), ragrag dina. buuk, ingetan cairan jeung ngaronjat tekanan getih, contona. Dina kasus awéwé, salian efek samping ieu ogé mangaruhan lalaki, aya réaksi séjén kayaning deepening sora jeung jumlah badag bulu, nu disababkeun ku kaleuwihan téstostéron (hormon lalaki) dina. awak. Sajaba ti éta, éta bisa ngagedekeun klitoris, sarta ngabalukarkeun irregularities atawa gangguan haid, panurunan dina breasts jeung ningkatkeun napsu jeung libido.

Stéroid anabolik naon anu paling dianggo ku awéwé?

Salaku urang nyarios, stéroid anabolik mangrupikeun hormon, janten sababaraha langkung ditolerir ku awéwé tibatan anu sanés. Hayu urang kutipkeun sababaraha diantarana, ku poin positip sareng negatifna, janten anjeun tiasa diajar ngeunaan manpaat sareng fungsi utamina, sareng ngawangun siklus anjeun sesuai sareng kabutuhan anjeun:

Boldenone

Positip: Henteu seueur androgén, hartosna henteu seueur hormon jalu. Mangrupikeun zat anu satengah hirupna panjang, nyaéta pangaruhna berkepanjangan.

Négatip: Kusabab éta tetep dina awak pikeun waktos anu lami, sareng upami éta nyababkeun réaksi ngarugikeun, éta bakal langkung lami ngaleungit.

Deca Durabolin (Nandrolone)

Éta mangrupikeun anabolik paling populér, seueur dianggo ku lalaki sareng awéwé.

Positip: Ngaronjatkeun beurat sacara signifikan gain massa otot.

Negatif: Ngabalukarkeun ingetan cairan sedeng, nu bisa ngaruksak watesan otot, sarta ogé bisa ngabalukarkeun virilization, nyaeta, pikeun ngembangkeun parobahan dina awak bikangna sahingga kasampak kawas awak lalaki (kayaning tumuwuhna bulu na deepening sora, contona).

Oksandrolon (katelah Anavar atanapi Lipidex)

Positip: Éta anu paling seueur dianggo ku awéwé sabab éta anu pangsaéna dina hal virilisasi.

MACA >>>  Hypertrophy

Négatip: Kusabab zat ieu ngan ukur milih tumuhna massa langsing, seueur jalma kaleungitan beurat ku panggunaan na.

awéwé anabolik

Primobolan

Éta dianggap anabolik paling aman pikeun awéwé, sareng tiasa dicandak oral atanapi disuntik, sareng biasana digabungkeun sareng stéroid anabolik sanés.

Positip: Nyayogikeun ngaduruk gajih anu hébat.

Négatip: Éta anu paling hese dipanggihan sareng salah sahiji stéroid anu paling mahal.

Winstrol

Anabolic dijual dina vérsi lisan atanapi suntik, seueur dianggo dina watesan otot.

Positip: Leueur dianggo pikeun ngirangan persentase lemak awak.

Négatip: Bisa ngabalukarkeun épék virilizing.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, unggal anabolik gaduh titik positip sareng négatip, sareng naon anu bakal nangtukeun mana anu pangsaéna nyaéta paménta anjeun, nyaéta, upami tujuan anjeun nambahan beurat, ningkatkeun kakuatan sarta ngawangun otot (prosés katelah Bulking) atawa lamun perlu leungit beurat, ngaleungitkeun gajih atawa gain massa lean (prosés disebut Cutting).

Terapi Siklus Post pikeun Awéwé

Unggal anabolik (ngaran dibikeun ka jalma anu ngagunakeun stéroid anabolik) perlu nyaho kumaha carana membela diri tina efek samping maranéhna ngabalukarkeun. Penting yén anjeun nginpokeun ka diri anjeun ngeunaan Terapi Siklus Pos pangsaéna (péér) numutkeun siklus anu anjeun atur, pikeun milari tindakan sareng pangobatan mana anu paling cocog.

Kami arepkeun anjeun resep kana tulisan dinten ieu! Ninggalkeun koméntar anjeun pikeun nunjukkeun agenda anyar!

Formula Raksasa - Diajar Sadayana Ngeunaan Anabolik

rumus raksasa

Stéroid anabolik mangrupikeun poko anu ngahasilkeun seueur mamang, barina ogé, teu aya anu hoyong nempatkeun kaséhatanana dina résiko sareng nganggo produk dina cara anu tiasa ngarugikeun aranjeunna. Ayeuna, seueur pamiarsa urang datang ka kami sareng patarosan ngeunaan cara ngagunakeun stéroid anabolik, kumaha siklus, sareng sajabana, sareng kami salawasna resep nyarankeun kursus pikeun anu leres-leres ngartos topikna, Formula Raksasa.

MACA >>>  Oxandrolone: ​​Naha leungit beurat? Naon manpaatna sareng risikona?

Formula Giants mangrupikeun kursus online dimana anjeun bakal diajar kumaha ngagunakeun jinis produk ieu sacara leres, teras-terasan ngalaksanakeun tilu rupa:

  1. Ngajar anjeun ngagunakeun stéroid sahingga anjeun leres-leres kéngingkeun hasil
  2. Sareng luhur sadayana, tanpa ngarugikeun kasihatan anjeun.
  3. Tungtungna, kursus ogé bakal ngajarkeun anjeun kumaha carana dahareun idéal pikeun stéroid jeung workouts nu bakal mawa anjeun leuwih hasil.

Kumaha jalan Giant Formula?

Kursus ieu ngagaduhan genep modul dina bentuk ebook, anu anjeun bakal nampi ku email nalika pameseran anjeun disatujuan. Salaku tambahan kana sadaya matéri ieu, anjeun ogé bakal ngagaduhan aksés ka Ricardo de Oliveira sareng timnya, panyipta kursus, dimana anjeun bakal tiasa ngajawab patanyaan anjeun.

Pencét di dieu pikeun ngakses halaman Resmi Raksasa resmi.

Modul kursus nyaéta:

  1. Rasional Raksasa
  2. siklus tina stéroid
  3. Profil stéroid
  4. Gizi stéroid
  5. Latihan anabolised
  6. Rumus Déwi

Kumaha kuring mésérna?

Kusabab Formula dos Gigantes mangrupikeun program latihan anu lengkep online, éta ogé aya dina halaman wéb na, https://formuladosgigantes.com/ yén anjeun bakal tiasa ngakses sadaya matéri. Kusabab ieu kursus online, anjeun tiasa ngaunduh konténna pikeun konsultasi dina waktos anu pangsaéna pikeun anjeun, sareng sakalian diperlukeun.

Masih aya patarosan ngeunaan cara anu leres pikeun awéwé nganggo stéroid anabolik? Janten nonton pidéo ieu: