Skip to eusi

Syarat panggunaan

Waktu maca: 2 menit

Penting pikeun maca sacara saksama topik anu nuturkeun ngeunaan prinsip sareng kalakuan hukum situs wéb. suplemén Brazil, pikeun minuhan ekspektasi tina pamaké Internet anu ngagunakeun loka.

Suplementos Brasil nyaéta ramatloka nu nyadiakeun informasi atikan ngeunaan kaséhatan dina basa diaksés tur basajan, aimed di publik awam. Situs wéb sanés gaganti pikeun diagnosis médis atanapi naséhat.
Wibawa

Inpormasi anu diterbitkeun dina halaman wéb ngan ukur diproduksi ku para ahli kaséhatan. Panulis didaptarkeun dina halaman Ngeunaan Kami.

Situs ieu komitmen pikeun nyebarkeun inpormasi tina sumber anu aman.
Tujuan Halaman Wéb

Tujuan situs éta pikeun nginpokeun ka masarakat awam dina basa anu tiasa diaksés sareng sederhana ngeunaan hal-hal anu aya hubunganana sareng kaséhatan, gizi sareng karaharjaan. Situs ieu nyertakeun topik sapertos terapi konvensional sareng pangobatan alternatif, sisipan pangobatan, tip kageulisan sareng seueur kategori anu aya hubunganana sareng kaséhatan. Henteu aya waktos inpormasi ieu ngagentos diagnosis médis, perawatan atanapi naséhat.
Karusiahan

Sakur inpormasi anu dikumpulkeun ku Suplementos Brasil, sapertos alamat email, moal pernah ditransfer, ditransfer atanapi dijual ka pihak katilu, kecuali diwajibkeun ku hukum. Kabijakan privasi lengkep dipidangkeun dina halaman Kabijakan Privasi kami.
Rujukan

Sadaya eusi dihasilkeun ku kolaborator urang. Rujukan Bibliografi aya dina halaman Bibliografi kami.

Halaman wéb ieu sacara éksklusif dibiayaan ku pendapatan tina iklan online. Iklan ngabiayaan situs, karyawanna sareng apdet téknis.

Suplemén Brazil mintonkeun Iklan Google. Kami henteu ngontrol eusi iklan sapertos kitu sareng eusi redaksi kami bebas tina pangaruh komersil.

Situs wéb kami nyayogikeun spanduk pariwara sareng tautan, sareng sadaya pariwara dibédakeun ku kecap "Iklan" sareng / atanapi "Iklan Google".

Kami henteu ngandelkeun perusahaan naon waé. Situs wéb mangrupikeun éntitas anu mandiri sareng teu kaditu teu kadieu anu henteu aya hubunganana sareng laboratorium atanapi industri farmasi. Kami henteu ngamajukeun produk anu gumantung kana sponsor, sareng iklanna leres-leres bebas sareng teu kaditukan.