Skip to eusi
Turkesterone Naon eta pikeun jeung Mangpaat

Turkesteron: kanggo naon? Naon manpaatna? Dosis? Sareng seueur deui!

Waktu maca: 3 menit

Sanaos dianggo di nagara-nagara wétan ti saprak 1960, Turkesterone ayeuna parantos dikenal di dieu. Upami anjeun teu acan kantos nguping perkawis ieu. suplemén dahareun, pastikeun maca artikel ieu.

Turkesteron mangrupakeun zat sasari tina sababaraha tutuwuhan. Éta strukturna sami sareng stéroid androgens (hormon lalaki), Éta sababna dianggo pisan ku praktisi latihan fisik sareng atlit, sabab nyadiakeun éfék anabolik kuat, tanpa ngabalukarkeun Pangaruh samping ditawarkeun ku stéroid.

Tingali di handap mangpaat produk ieu kanggo naon anu dianggo, kumaha nyandak jeung lamun eta raises tingkat téstostéron dina awak.

Kanggo naon?

Turkesteron nyaéta a suplemén kadaharan anu bisa dianggap a stéroid Alami. Éta fungsina pikeun ngabantosan awak praktisi kagiatan fisik dina prosés anabolik, nyaéta, dina pangwangunan sareng kamekaran otot (massa langsing). Salaku tambahan, éta nawiskeun sababaraha kauntungan kaséhatan, sakumaha anu bakal urang bahas salajengna.

Anabolisme lumangsung leuwih gampang, sabab produk naek sintésis protéin nepi ka 120% (nurutkeun hiji ulikan in vitro), nu facilitates formasi jaringan otot. Inget yén otot dasarna diwangun ku protéin.

Zat utama dina rumus Turkesterone nyaéta écdysteroid, nyaéta kelas stéroid serangga anu struktur kimiana mirip pisan sareng agén androgén. Fungsi ecdysteroid dina serangga jeung manusa sarua: tumuwuh.

Turkesterone naon eta pikeun jeung kauntungan
Turkesteron kanggo naon e kauntungan

Naon kauntungan tina Turkesterone?

Salian stimulating tumuwuhna massa otot sarta ngaronjatkeun tanaga sareng kinerja dina latihan, rumus unik Turkesterone ngamungkinkeun pikeun nawiskeun sababaraha kauntungan kaséhatan, sapertos:

  • Nurunkeun koléstérol goréng (LDL) sareng kadar gula getih, sareng naékkeun kadar kolesterol alus (HDL);
  • accelerates nu métabolisme karbohidrat sareng lemak, ngabantosan leungitna beurat, ngurangan laju tina gendut jeung promosi langkung tanaga;
  • Teu ngarugikeun jantung jeung ati kawas batur anabolik;
  • Ningkatkeun kualitas bobo sareng ningkatkeun libido;
  • ngaleungitkeun asam laktat;
  • Ngaronjatkeun sistim imun;
  • Ningkatkeun fungsi ati sareng kaséhatan, ginjal jeung peujit;
  • Ngurangan kacapean sareng downtime recovery otot;
  • Teu ngamekarkeun ciri maskulin di awéwé;
  • boga aksi antioksidan jeung anti radang.
MACA >>>  Anabolik Pengetahuan Alam: Terang naon anu kedah dilebetkeun dina diét pikeun kéngingkeun massa!

Naon dosis anu disarankeun?

Réaksi organisme kana zat tiasa bénten pisan, kitu ogé beurat sareng tujuanana. Ku alatan éta, dosage dianjurkeun ogé bisa rupa-rupa. Sanajan kitu, sacara umum, maksimum dianjurkeun dosis poean nyaeta 5mg / kg beurat awak, kalawan 200mg mun 300mg of Turkesterone keur dituduhkeun, ngahontal 500mg per poé pikeun maranéhanana anu latihan kalawan fokus kana. gain massa otot.

Upami anjeun milih versi kapsul, dosis anu disarankeun nyaéta 1 kapsul dua kali sadinten.

Kadé salawasna konsultasi dokter atawa ahli nutrisi olahraga sateuacan ngamimitian nganggo Turkesterone atanapi suplement anu sanés. Para ahli ieu bakal nunjukkeun dosis poean anu pangsaéna dumasar kana karakteristik sareng kabutuhan anjeun, salian ti résiko anu mungkin. Hayu urang ngobrol ngeunaan efek samping Turkesterone salajengna.

Pidéo lengkep ngeunaan turkesteron:

Kumaha cara nyandak Turkesteron?

Rekomendasi produsén nyaéta yén dosis poean Turkesterone dicandak salami salah sahiji tuangeun utama, sabab produkna tiasa nyababkeun seueul upami dikonsumsi dina burih kosong.

Turkesterone kumaha nyandak
Turkesterone kumaha nyandak

Naha nambihan téstostéron?

Sumuhun, sakumaha ceuk kami, struktur kimia Turkesterone sarupa pisan jeung agén androgén, nu mangrupakeun zat anu ngadalikeun ciri lalaki, ku kituna bisa dipaké ku awéwé jeung jalma anu low di téstostéron, tanpa kitu, boga efek samping pikaresepeun nu. kanaékan ieu ngabalukarkeun, sakumaha dibahas dihandap.

Naha Turkesteron Nimbulkeun Balukar Samping?

No Salian teu kungsi dilaporkeun sagala efek samping salila studi, kawas suplemén jeung hormon androgén, Turkesterone henteu ngabalukarkeun efek samping umum. Hartina, karuksakan ati jeung masculinization di awéwé.

MACA >>>  Stéroid Alam: Milarian pilihan anu pangsaéna dina pasaran!

Dimana mésér Turkesterone? Sakumaha?

Anjeun tiasa mésér Turkesterone di toko anu ngajual suplemén alam sareng olahraga. Anjeun ogé tiasa mendakan dina situs wéb khusus dina produk pikeun latihan fisik.

Hargana tiasa rupa-rupa gumantung kana toko, merek sareng kuantitas (beurat atanapi kuantitas kapsul) bungkusan.