Skip to eusi
Saxenda naon éta sarta naon éta

Saxenda: Pangobatan pangurangan beurat panganyarna!

Waktu maca: 5 menit

Nembe dikaluarkeun ku ANVISA, éta Saxenda ngagaduhan naon anu diperyogikeun pikeun janten senjata ageung salajengna ngalawan kagendutan. Nanging, ubarna masih henteu dikenal di Brasil. Kituna, kami parantos nyiapkeun pituduh lengkep ieu anu bakal ngajelaskeun aplikasi na, kumaha jalanna dina awak sareng naha éta bénten sareng jinis suppressants napsu anu sanés.

Kumaha karya Sékenda

Aya zat anu dihasilkeun ku awak, GLP1, anu miboga mangpaat pikeun ngurangan napsu, ngajadikeun lambung nyerna dahareun. kadaharan dina cara anu rada laun tibatan biasana. Kalayan ieu, urang tiasa nyarios yén LPG ngalambatkeun fungsi lambung, ngajantenkeun prosés nyerna ieu kirang dinamis.

Hasilna, urang tungtungna tetep langkung lami sareng tuangeun anu urang tuang, ngagaduhan napsu anu ngirangan sahingga ngirangan jumlah katuangan anu dicerna nalika urang tuang deui.

Nya, Saxenda jalanna ku ngahasilkeun zat ieu anu disebut GLP1, ngahontal lambung sareng ngalambatkeun prosés nyerna dahareun anjeun. Kalayan éta, hasil tina emaciation ditaklukkeun, ngirangan beurat, nurunkeun BMI sareng ngirangan masalah anu disababkeun ku kaleuwihan beurat. Nanging, émut yén Saxenda disarankeun pikeun sakelompok jalma anu khusus, anu bakal urang bahas ayeuna.

saxe

Dimana ngagaleuh? Sakumaha?

Saxenda mangrupakeun ubar pikeun leungit beurat nu boga harga rada luhur ti ubar lianna dina pasaran, sarta bisa rupa-rupa antara apoték. Kusabab éta mangrupikeun ubar énggal, anu sumping di Brazil sakedap kapengker, umumna henteu kapendak di apoték anu langkung alit.

Dina pamilarian internét anu gancang, kami mendakan produk di dua apoték anu ngajual éta online, Onofre sareng Araújo. Kami ngarékoméndasikeun anjeun buka halaman wéb masing-masing diantarana sareng parios harga sareng ongkos pengiriman pikeun kota anjeun.

Saha anu tiasa ngagunakeunana?

Nyatana, ampir saha waé tiasa nganggo Sékéenda. Anu leres-leres kajadian nyaéta ubar ieu henteu cocog pikeun sadayana. Nyatana, dokter anu ngahartikeun panggunaan atanapi henteu tina Saxenda mangrupikeun dokter, anu bakal nunjukkeun éta numutkeun karakteristik masing-masing jalma.

MACA >>>  Diét Pujangga Patricia: Tingali presenter sateuacanna sareng saatos!

Nanging, numutkeun ka perusahaan anu tanggung jawab produksi Sékéenda, aya dua kelompok anu béda-béda anu ubarna langkung cocog:

  • gendut – tapi obesitas teu didiagnosis ngan ku gendut teuing atawa eta ban tambahan saeutik. Pikeun jalma anu dianggap obese, perlu pikeun ngalaksanakeun tés jumlah Indéks Massa Awak (BMI anu kasohor), anu kedah sami sareng atanapi langkung ageung ti 30. Kalayan hasil ieu, éta hartosna jalma ngagaduhan 30 kg gajih per méter pasagi, nunjukkeun yén éta téh jauh di luhur idéal, nu di kalolobaan urang sabudeureun 23.
  • Masalah kaleuwihan beurat atanapi kronis disababkeun ku kaleuwihan gajih - Grup ieu utamina diidentipikasi ku gaduh Indéks Jisim Awak 27 atanapi langkung. Nanging, dina sababaraha kasus, jalma panginten henteu ngagaduhan BMI anu luhur sareng masih ngagaduhan Sékenda anu disarankeun. Dina kasus sapertos kitu, meureun aya komplikasi pikeun pasién anu disababkeun ku kaleuwihan gajih dina awak. Jenis utama masalah nyaéta hipertensi, diabetes tipe 2, bobo, koléstérol tinggi, sareng sajabina.

Naha Saxenda bénten sareng obat panurunan beurat badan sanés?

Beda badag kalawan Saxenda nyaéta cara ngajadikeun awak ngurangan napsu. Gantina ngaleungitkeun kahayang jalma dahar, éta ngajadikeun panungtungan dahareun Didamel masihan anjeun rasa satiety pikeun waktos anu langkung lami. Nyaéta, ieu hartosna, upami jalma éta resep nyandak dosis super pikeun nyegah tuangeun, aranjeunna tetep peryogi tuangeun anu munggaran pikeun ngahontal épék anu dipiharep.

Bédana ieu tiasa janten sakedik, tapi mangrupikeun asét utami Saxenda kanggo dileupaskeun ku ANVISA. Pangurangan napsu ieu henteu nganyenyerikeun kasus anoreksia, sareng éta ngadorong tuang, bahkan dina kasus anu paling parah.

MACA >>>  Vitamin D3 10.000 IU | Naon eta pikeun jeung kauntungan

Ogé, teu siga kalolobaan ubar, Saxenda henteu dijual dina bentuk pil. Éta kedah disuntik, anu meryogikeun tindak lanjut ti apoteker atanapi perawat pikeun administrasi anu leres. Kalayan ieu, janten langkung sesah pikeun jalma nyandak overdosis sareng, sanaos jalma éta ngalakukeun, moal aya épék anu épéktip dina éta. leungitna beurat.

Tapi naha Saxenda leres-leres jalan?

Leres. Kamampuhna pikeun ngahambat napsu sareng ngalambatkeun pencernaan tuangeun anu épéktip sahingga dimungkinkeun pikeun ngirangan 10% beurat awak dina waktos anu singget. Éta sigana henteu saé, tapi pikeun jalma anu 100 kg, nurunkeun kana 90 kg parantos hartosna nurunkeun BMI anjeun dina 2 atanapi 3 angka.

Nanging, perlu disebatkeun yén manpaat Saxenda ngan ukur tiasa kahontal leres upami jalma ngagabungkeun panggunaan ubar sareng kabiasaan hirup anu séhat. Nutrisi anu hadé sareng aktivitas fisik masih mangrupikeun pél pangirangan beurat pangsaéna di luar sana, sareng nalika digabungkeun sareng Saxenda, éta tiasa ngahasilkeun hasil anu langkung saé.

Kaleungitan éta 10% tina beurat tiasa hartosna kaleungitan langkung ti 10% gajih awak. lamun di kaleungitan gajih Nalika anjeun ngawangun otot, beurat anjeun tiasa rada turun, tapi anjeun tiasa ningali bédana ageung dina awak anjeun. Sadaya ieu mungkin sareng tujuan anu nyata pikeun dihontal. Tapi pikeun éta, anjeun peryogi panutan dokter, anu bakal ngajelaskeun cara anu leres pikeun anjeun ngahontal tujuan anjeun sareng ngajantenkeun Saxenda ngan ukur sasak pikeun aranjeunna.

saxenda umum

Anu kedah jelas nyaéta nami bahan aktif dina Saxenda nyaéta liraglutide, sareng éta ogé tiasa dipendakan dina nami ieu. Saxenda mangrupikeun nami ubar anu dihasilkeun ku laboratorium Novo Nordisk S / A.

Laporan ti anu parantos nyandak

Dina pamilarian anu gancang dina internét, dimungkinkeun pikeun mendakan sababaraha laporan jalma anu parantos nyandak sareng ngagaduhan hasil anu saé pikeun ubar ieu. Ogé, grup Facebook mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun hoyong nyandak Saxenda sareng masih ragu. Janten anjeun tiasa ngobrol sareng anu sanés, milarian terang perkawis pangalamanana sareng ogé naroskeun patarosan, pantau penurunan berat badan, sareng sajabana.

MACA >>>  Hiit: Terang sadayana manpaat sareng batesan!

Suplemén pelangsingan over-the-counter

Éta Saxenda mangrupikeun ubar anu saé, sareng yén éta parantos malikkeun harga diri seueur awéwé, teu aya ragu ngeunaan éta. Tapi masalahna nyaéta seueur jalma masih sesah ngakses ubar sabab éta ngan ukur dijual ku resép. Kusabab kitu, dinten ieu urang badé ngenalkeun anjeun kana alternatif pangobatan leungitna beurat anu peryogi resép, éta Quitoplan. Éta a suplemén sagemblengna alam, nu teu perlu resép pikeun dibeuli na sagemblengna Certified ku Anvisa.

Geus suksés pisan diantara jalma anu kaleuwihan beurat berkat hasilna. Sadaya ieu ngan ukur mungkin sabab ngagabungkeun kakuatan kapsul slimming sareng rencana tuangeun anu dikembangkeun ku ahli gizi, anu salian ngabantosan anjeun leungit beurat bakal ngajadikeun anjeun moal balik deui ka meunang gendut. Dina basa sejen, urang ngobrol ngeunaan leungitna beurat definitif sarta reeducation dahareun tanpa kalaparan.


KLIK DI DIEU JEUNG NINGALI LEMBARAN PANANGAN NAFSU


Kauntungannana:

Supados anjeun langkung ngartos naon anu QuitoPlan tiasa lakukeun pikeun karaharjaan sareng karugian, kami daptar kauntungan utama produk ieu:

Dimana mésér Quitoplan:

Lamun hayang meuli QuitoPlan, Anjeun bisa ngalakukeunana tanpa ninggalkeun imah anjeun, sabab dijual ngaliwatan ramatloka resmi na, https://www.suplementosmaisbaratos.com.br/. Situs lengkep aman, sareng anjeun tiasa mésér nganggo kartu kiridit atanapi slip bank. Dina kartu kiridit Anjeun malah bisa dibeulah eta!

Anjeun bakal nampi kapsul dina alamat anu pangsaéna pikeun anjeun sareng rencana tuangeun bakal dikirim kana email anjeun. Ku cara éta, bahkan sateuacan kapsul sumping, anjeun tiasa mimiti ngirangan beurat!

Pikeun ngagaleuh, cukup pencét dina tombol di handap ieu: